hyconnect, Chicago, IL

2013 IIDA First Place Award

Collaboration defined this project. Working WITH hyconnect, the project management team, and the general contractor from the very beginning to the end delivered an exciting space ahead of schedule. When asked, hyconnect said the main floor was about the client and the lower floor was about the staff. The main floor is clean lined, refined, with an executive flair. The staff floor is clean lined, bright, collaborative, textural, and fun. Like our hyconnect Milwaukee design we brought much needed daylight and views inward. Collaborating with the general contractor trying to find ways to save money, we re-used a great deal of the lighting, re-used many doors and frames. To update the style of the older can lights we added frosted glass trim rings. TEAMWORK at its best.